DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1250 -0.18%
ALTIN 2.233,47-0,43
BITCOIN 2058382-5,92%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait bir helikopter kayboldu!
  • TR Haber
  • Dünya
  • ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait bir helikopter kayboldu!

ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait bir helikopter kayboldu!

ABD'nin California eyaletinde kaybolan helikopter için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. ABD'nin California eyaletinde, içinde 5 deniz piyadesi bulunan askeri helikopterden haber alınamadığı bildirildi.

ABONE OL
Şubat 7, 2024 22:04
ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait bir helikopter kayboldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Deniz Kuvvetleri’ne ait bir CH-53E Super Stallion tipi helikopter, içinde 5 deniz piyadesiyle Las Vegas yakınındaki Creech Hava Kuvvetleri üssünden havalanarak Miramar Deniz Piyadeleri Hava İstasyonu‘na gitmek üzere yola çıktı. Ancak helikopter, dün gece varması beklenen istasyona ulaşamadı. Helikopter, en son San Diego şehir merkezinin yaklaşık 56 kilometre doğusundaki Pine Valley’de görüldü.

Arama Çalışmaları Sürüyor, Atmosferik Nehir Fırtınası Engelliyor

California arama kurtarma ekipleri, kayıp helikopteri bulmak için çalışmalara başladı. Ancak bölgeyi etkisi altına alan atmosferik nehir fırtınası nedeniyle zorlu hava koşulları arama çalışmalarını engelliyor. San Diego Bölgesi Şerif Departmanı, atmosferik nehir fırtınası nedeniyle kendi helikopterlerini bölgeye göndermekte zorlanıyor.

Arazi Araçları ve İtfaiye Ekipleri Görevde

Engebeli arazide arama yapılabilmesi için arazi araçları kullanılırken, California itfaiye ekipleri, kayıp helikopterin en son görüldüğü noktaya ulaştı ancak henüz bir iz bulunamadı.

Helikopterin Görevi ve Detayları Henüz Belirsiz

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, helikopterin atmosferik nehir fırtınası sırasında hangi görevle havalandığı ve olayın ayrıntıları hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Olayın detayları netleştikçe güncel bilgiler aktarılacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.