DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

9915.62

0,23%
Türk-İş Başkanı Açıkladı : Taşerona Kadroda Son Durum Ne?
  • TR Haber
  • Ekonomi
  • Türk-İş Başkanı Açıkladı : Taşerona Kadroda Son Durum Ne?

Türk-İş Başkanı Açıkladı : Taşerona Kadroda Son Durum Ne?

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile yapacakları görüşmeyi duyurdu. Görüşmede, taşeron işçilere kadro ve maaşlarda iyileştirme gibi talepler masaya yatırılacak.

ABONE OL
Ocak 29, 2024 20:56
Türk-İş Başkanı Açıkladı : Taşerona Kadroda Son Durum Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile yapacakları görüşmeyi duyurdu. Görüşmede, taşeron işçilere kadro ve maaşlarda iyileştirme gibi talepler masaya yatırılacak. Türk-İş temsilcileri, Ankara’da gerçekleştirdikleri toplantıda çalışma hayatındaki sorunlara yönelik bir eylem planı belirlemek üzere bir araya geldi.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, toplantıda yaptığı konuşmada işçilerin taleplerini sıraladı. Öncelikli talepler arasında taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi bulunuyor.

Kamuda çalışan işçilerin iyileştirme talepleri de gündemde. Türk-İş, bu konuda daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Şimdi bu konudaki gelişmeleri bekliyoruz.

Kamuda çalışan işçilerin sözleşme aylarının farklı olması nedeniyle aylara göre alınan zam farkları, işçiler arasında makas oluşturuyor. Bu durumun düzeltilmesi adına, işçilerin sözleşme aylarının sabitlenmesi talebi bulunuyor. Bu talepler doğrultusunda, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, öğleden sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile bir araya gelecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.