Kastamonu’da Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 33 Yaralı

Kastamonu’da Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 33 Yaralı

Taşköprü ilçesinde, Türkay Turizm'e ait 34 ESY 73 plakalı otobüs, Alatarla köyü mevkiinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Ocak 27, 2024 09:34
Kastamonu’da Otobüs Devrildi: 6 Ölü, 33 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm’e ait 34 ESY 73 plakalı otobüs, Alatarla köyü mevkiinde seyir halindeyken kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen otobüs kazasında maalesef 6 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi ise yaralandı. Olayın ardından bölgeye hızla jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

6 Kişi Hayatını Kaybetti, 33 Kişi Yaralandı

İlk incelemelere göre, kaza sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 6 olarak belirlenirken, 33 kişinin de çeşitli derecelerde yaralandığı tespit edildi. Yaralılar, olay yerindeki ekipler tarafından çevre hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede acil müdahale ve kurtarma çalışmaları devam ederken, otobüsün kaldırılması için iş makineleriyle çalışmalar sürdürülüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Detaylı soruşturma ve güvenlik önlemleriyle ilgili bilgilerin zaman içinde ortaya çıkması bekleniyor.

Bakan Yerlikaya Açıklamasında :

Bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandı.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.