Bedelli Askerlik Sonuçları e-Devlet Askerliğim ile Sorgula
  • TR Haber
  • Gündem
  • Bedelli Askerlik Sonuçları e-Devlet Askerliğim ile Sorgula

Bedelli Askerlik Sonuçları e-Devlet Askerliğim ile Sorgula

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarının e-Devlet ve askerlik şubeleri üzerinden öğrenilebileceğini duyurdu. Celp dönemi değişikliği talepleri ise kontenjan durumuna göre e-Devlet "Askerliğim" uygulamasından veya askerlik şubelerinden gerçekleştirilebilir.

ABONE OL
Ocak 27, 2024 09:35
Bedelli Askerlik Sonuçları e-Devlet Askerliğim ile Sorgula
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarına e-Devlet ve askerlik şubelerinden erişilebilecek. Ayrıca, vatandaşlar celp dönemi değişikliği taleplerini, kontenjan durumuna göre e-Devlet “Askerliğim” uygulaması veya askerlik şubeleri üzerinden iletebilecekler.

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını ilan etti. Açıklamada vatandaşların sonuçlara e-Devlet’ten ya da askerlik şubelerinden öğrenebilecekleri bilgisi yer aldı.

SONUÇLAR E-DEVLET VE ASKERLİK ŞUBELERİNDEN ÖĞRENİLECEK

MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz. Talep etmeniz halinde celp dönemi değişikliğinizi kontenjan durumuna göre e-Devlet “Askerliğim” uygulamasından ve askerlik şubelerinden yapabilirsiniz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.