Survivor All Star’da Şok Ayrılık: Turabi Veda Etti, 3 Yeni İsim Yolda!
  • TR Haber
  • Magazin
  • Survivor All Star’da Şok Ayrılık: Turabi Veda Etti, 3 Yeni İsim Yolda!

Survivor All Star’da Şok Ayrılık: Turabi Veda Etti, 3 Yeni İsim Yolda!

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde kavga skandalları ile gündeme gelen yarışmada yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz oyunlarda sakatlanarak oyundan çıkan Turabi, doktoru ile görüşerek yarışmadan ayrıldı. Yarışmaya ise Avatar Atakan, Sema Aydemir, Hilmi Cem'in katılacağı Acun Ilıcalı tarafından iletildi.

ABONE OL
Şubat 8, 2024 21:01
Survivor All Star’da Şok Ayrılık: Turabi Veda Etti, 3 Yeni İsim Yolda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor All Star‘da izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. Uzun süredir sağlık problemleriyle boğuşan ve Survivor’a bastonla giriş yapan eski şampiyon Turabi Çamkıran, rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya veda etti.

Acun Ilıcalı, konseyde Turabi’nin durumuyla ilgili “Turabi, Survivor’da kısa sürede büyük bir etki yarattı. Geçen hafta oyuna çıkarken sakatlandı. Doktoruyla 5 gün görüştü. Maalesef Turabi’den gelen haber iyi değil. Yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.” açıklamasını yaptı.

Eski Yıldızlar Geri Geliyor : Hilmi Cem, Sema ve Atakan

Turabi’nin vedası üzüntü yaratırken, Acun Ilıcalı 3 yeni ismin müjdesini verdi. Hilmi Cem, Sema Aydemir ve Avatar Atakan kırmızı takım kadrosuna dahil olarak Survivor All Star’a renk katacaklar.

Turabi’nin vedası ve yeni isimlerin gelişi Survivor All Star’da heyecanı doruk noktasına çıkaracak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.