Irak’ın Kuzeyine Operasyonlar Devam Ediyor!

Irak’ın Kuzeyine Operasyonlar Devam Ediyor!

Milli Savunma Bakanlığı operasyonlara devam ediyor. bugün gün içinde iki farklı açıklama yapan MSB; ilk olarak Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildiğini ardında da Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen ani hava harekâtları ile 10 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 74 oldu.

ABONE OL
Ocak 14, 2024 18:39
Irak’ın Kuzeyine Operasyonlar Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan 9 askerimizin şehit olmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı operasyonlarını artırdı. Yapılan son hava harekatında 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, “Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça etmeye devam ediyor.” açıklamasını yaptı. İki günler yapılan resmi açıklamalarda yapılan hava harekatlarında 74 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Metina ve Gara Bölgesine yapılan Operasyon Videosu

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Yapılan Açıklamalar

Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen ani hava harekâtları ile 10 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Mehmetçik, sızma girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.