Orgeneral Güler ve Komuta Kademesi Socak Bölgede

Orgeneral Güler ve Komuta Kademesi Socak Bölgede

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve komuta kademesi, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen 9 askerimizi uğurlamak üzere sabah saatlerinde Şırnak'a hareket etti.

ABONE OL
Ocak 13, 2024 09:48
Orgeneral Güler ve Komuta Kademesi Socak Bölgede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve komuta kademesi, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen 9 askerimizi uğurlamak üzere sabah saatlerinde Şırnak’a hareket etti. Dün gece, Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde yaşanan çatışmada vatanları uğruna şehit düşen 9 Mehmetçik için ailelerine şehit ateşi düştü.

Bölgede devam eden operasyonlar sırasında teröristlerle çatışmaya giren kahraman askerlerimizden biri olan Mehmetçik, üs bölgeye sızmaya çalışan teröristlere karşı gösterdiği cesaretle vatan uğruna şehit oldu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve komutanlar, Şırnak’ta düzenlenecek törenle kahraman şehitlerimizi anacak. Bakan Güler’e, bu zorlu süreçte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak da eşlik edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.