Osmaniye’de Tünelde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 15 Yaralı
  • TR Haber
  • Gündem
  • Osmaniye’de Tünelde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 15 Yaralı

Osmaniye’de Tünelde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 15 Yaralı

Osmaniye'de meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililerden kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması istendi.

ABONE OL
Şubat 3, 2024 21:22
Osmaniye’de Tünelde Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 15 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Kızlaç Tüneli’nde bugün öğleden sonra meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

Kazada, plakası ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir otomobilin yanması sonucu tünelde trafik yavaşladı. Bu sırada Can Dersim Tuncelililer Turizm firmasına ait yolcu otobüsü, önünde duran TIR’ın dorsesine çarptı. TIR da önündeki hafif ticari araca çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre otobüs şoförü hayatını kaybetti. Otobüs ve TIR’daki 15 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi ve Bahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazaya Tepkiler

Kazaya ilişkin birçok kişi ve kurumdan tepki geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kazayla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Osmaniye’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yetkililerimiz olay yerinde gerekli çalışmaları başlatmıştır.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “Osmaniye’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması hayati önem taşımaktadır.” dedi. Kazanın nedeninin tam olarak bilinmediği, ancak otomobilin yanmasının kazaya yol açtığı tahmin ediliyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kazanın nedeni netlik kazanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.