Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinden Acı Haber!

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinden Acı Haber!

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz de yaralandı.

ABONE OL
Ocak 12, 2024 06:35
Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinden Acı Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadelesi sürerken, maalesef bir askerimizin şehit olduğu acı bir haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın şehit olduğu, bir askerin ise yaralandığı belirtildi. Açıklamada, şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve millete başsağlığı, yaralı personele acil şifalar dileğinde bulunuldu.

MSB’dan Yapılan Açıklama Şu Şekilde:

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 11 Ocak 2024’te bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Ayrıca, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Aslan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Şehidin Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve askeri erkan verdiler. Vali Yavuz, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte kurulan taziye çadırında aile ile dua ettiler. Şehidin cenaze namazının memleketi Amasya’da kılınacağı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.