Arsenal 3-1 Liverpool Maç Özeti – Arsenal Zirveye Yaklaştı
  • TR Haber
  • Spor
  • Arsenal 3-1 Liverpool Maç Özeti – Arsenal Zirveye Yaklaştı

Arsenal 3-1 Liverpool Maç Özeti – Arsenal Zirveye Yaklaştı

İngiltere Premier Lig'de zirve yarışı kızıştı. Ligin zirvesinde yer alan iki takımın karşılaşmasından galip çıkan Arteta'nın öğrencileri oldu. Emirates Stadı'nda oynanan mücadelede Arsenal, Jurgen Klopp'un Liverpool'unu Saka, Martinelli, Trossard'ın golleriyle devirmeyi başardı. Liverpool adına ise tek golü 45+3'te Gabriel kendi kalesine gönderdi.

ABONE OL
Şubat 4, 2024 20:38
Arsenal 3-1 Liverpool Maç Özeti – Arsenal Zirveye Yaklaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Premier Lig’in 23. haftasında Arsenal, sahasında Liverpool’u 3-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Emirates Stadı’nda oynanan karşılaşmada Arsenal’in gollerini 14. dakikada Bukayo Saka, 67. dakikada Gabriel Martinelli ve 90+2. dakikada Leandro Trossard kaydetti. Konuk takımın tek golünü ise 45+3. dakikada Gabriel Magalhaes kendi kalesine attı. Liverpool’un savunma oyuncusu Ibrahima Konate, 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Arsenal bu galibiyetle puanını 49’a çıkararak ligde 15 hafta sonra kaybeden lider Liverpool ile arasındaki farkı 2 puana indirdi. Arsenal’in 46 puanlı rakibi Manchester City ise henüz iki maçı eksik ve liderlik şansını sürdürüyor. Önümüzdeki hafta Arsenal, deplasmanda West Ham ile karşılaşacakken, Liverpool evinde Burnley’yi ağırlayacak. İki maçı eksik Manchester City ise yarın Brentford ile mücadele edecek.

Arsenal Liverpool Maç Özeti ve Golleri İzle – TIKLA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.