Beşiktaş 2-0 Konyaspor Maç Özeti İzle (BJK – Konya goller)
  • TR Haber
  • Spor
  • Beşiktaş 2-0 Konyaspor Maç Özeti İzle (BJK – Konya goller)

Beşiktaş 2-0 Konyaspor Maç Özeti İzle (BJK – Konya goller)

Trendyol Süper Lign’in 26.haftasında Beşiktaş kendi evinde Tümosan Konyaspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz geçen maçta Beşiktaş, ikinci yarında bulduğu iki golle maçı kazanmayı başardı. Siyah beyazlı ekibin golleri genç yıldız Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun’dan geldi. Beşiktaş puanını 43’e yükseltirken Konyaspor 25 puanla düşme potasında…

ABONE OL
Şubat 19, 2024 19:03
Beşiktaş 2-0 Konyaspor Maç Özeti İzle (BJK – Konya goller)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig’de bu hafta konuk ettiği Konyaspor’u mağlup etmeyi başardı. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen siyah beyazlı ekip Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Tüpraş Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayan maçta ev sahibi ekip maça istekli başladı fakat ard arda girdiği pozisyonlardan umduğunu bulmadı. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü daha arttıran Beşiktaş, maçın 49.dakikasında Milot Rashica’nın ceza sahası içine kestiği topa dokunan genç yıldız Semih Kılıçsoy takımını 1-0 öne geçirdi. Semih bu golle Beşiktaş’ta 13 maçta 8 golü bulmuş oldu.

Maçın 71.dakikasında gelişen Beşiktaş atağında ceza yayı üzerinden topla buluşan Muçi kaleye doğru şutunu gerçekleştirdi. Kaleci Slowik’ten dönen topu Cenk Tosun ustaca tamamladı ve skoru 2-0’a getirdi. Maçta başka bir gol gerçekleşmedi ve bu skorla maç tamamlandı.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 43’e çıkardı ve Trabzonspor’un ardından averaj farkıyla 4.sırada yer aldı. Konyaspor ise 25 puanla 19.sırada kaldı ve düşme potasından kurtulamadı. Beşiktaş önümüzdeki hafta İstanbulspor’a konuk olurken, Konyaspor Hatayspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş – Konyaspor Maç Özeti ve Golleri İzle – TIKLA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.