CHP 4 Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı!
  • TR Haber
  • Güncel
  • CHP 4 Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı!

CHP 4 Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP); Kahramanmaraş, Gaziantep, Kocaeli ve Mardin Büyükşehir Belediye başkan adaylarının yanı sıra bazı belediye başkan adaylarını da açıkladı!

ABONE OL
Şubat 2, 2024 21:13
CHP 4 Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4 büyükşehirin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Gaziantep’te Muzaffer Ertürk, Kahramanmaraş’ta Zeynep Özbaş Arıkan, Kocaeli’de Atasoy Bilgin ve Mardin’de Ömer Durak, CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayları oldu.

Ayrıca, CHP Çiğli adayını değiştirerek, Uygar Yıldırım’ın yerine Onur Emrah Yıldız‘ı aday gösterdi. Parti Meclisi toplantısında 103 seçim bölgesinde daha adaylar belirlendi.

Aday gösterilen diğer isimler arasında Aksaray’da Pelinsu Yıldırım Demir, Erzincan’da Özge Vataner, Bitlis’te Selim Suyugüzel ve Muş’ta Tuncay Canga yer alıyor. Ankara’nın ilçelerinde Altındağ’da Ramazan Değerli, Keçiören’de Mesut Özarslan, Çamlıdere’de Mehmet Cengiz ve Pursaklar’da Halil Tuncay aday olarak belirlendi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Ümit Uysal, Demre ilçesinde Fahri Duran, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Ertuğrul Tetik, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde Arkın Bereketoğlu, Şehitkamil ilçesinde Umut Yılmaz, Bolu’nun Gerede ilçesinde İsmail Ayyıldız, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Tamer Mandalinci, Fethiye ilçesinde Alim Karaca ve Marmaris ilçesinde Acar Ünlü aday gösterildi.

Erzurum Aşkale ilçesinde Mustafa Emre Şenkoğlu, Hatay’ın Antakya ilçesinde Hüseyin Aksoy, Arsuz ilçesinde Sami Üstün, Defne ilçesinde Halil İbrahim Özgün ve İskenderun ilçesinde Mehmet Duduoğlu CHP’nin adayları arasında yer alıyor.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Serkan Açıkgözü, Konya’nın Selçuklu ilçesinde Ahmet Ziya Güneş de CHP’nin belirlediği adaylar arasında yer aldı. CHP, daha önce 856 seçim çevresinde aday göstermişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.