Eric Bailly’den Beşiktaşa : ‘Sevgi sonsuza kadar benimle kalacak’
  • TR Haber
  • Spor
  • Eric Bailly’den Beşiktaşa : ‘Sevgi sonsuza kadar benimle kalacak’

Eric Bailly’den Beşiktaşa : ‘Sevgi sonsuza kadar benimle kalacak’

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan ayrılan ve İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'e imza atan Eric Bailly, sosyal medya hesabından siyah-beyazlı ekip...

ABONE OL
Ocak 1, 2024 17:05
Eric Bailly’den Beşiktaşa : ‘Sevgi sonsuza kadar benimle kalacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’taki sözleşmesi feshedilen Eric Bailly’nin daha önce de formasını giydiği Villarreal’e transfer oldu. Fildişi Sahilli futbolcu, siyah-beyazlı ekip hakkında sosyal medyadan bir açıklama paylaştı.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan oyunculardan Eric Bailly’nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi.Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly’ye kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Eric Bailly sezon başında bonservis bedeli olmadan imza attığı Beşiktaş’ta 8 maça çıktı ve 537 dakika sahada kaldı. 29 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 3 milyon 400 bin euro.
VİLLARRREAL’E TRANSFER OLDU

Beşiktaş’taki sözleşmesi feshedilen Eric Bailly’nin yeni takımı resmen açıklandı. Bailly, daha önce de formasını giydiği Villarreal ile resmi sözleşmeye imza attı. Fildişili oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Muhteşem Beşiktaş taraftarlarına sıcak karşılamaları ve destekleri için teşekkür ederim. Beşiktaş’ta geçirdiğim süre kısa olsa da taraftarlardan gördüğüm sevgi sonsuza kadar benimle kalacak” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.