Trabzon’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı! Abdülkadir ayrılmak istiyor!
  • TR Haber
  • Spor
  • Trabzon’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı! Abdülkadir ayrılmak istiyor!

Trabzon’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı! Abdülkadir ayrılmak istiyor!

Trabzonspor, Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'u kadro dışı bıraktığını duyurdu. Ömür'ün devre arasında ayrılma isteği ortaya çıktı ve 24 yaşındaki futbolcu, forma giymek istediği kulübü belirtti: Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard. Kulüp, disiplin yönetmeliği çerçevesinde inceleme başlattığını açıkladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı ise sebebini bilmediği bu durumu şaşkınlıkla karşıladı.

ABONE OL
Ocak 19, 2024 15:13
Trabzon’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı! Abdülkadir ayrılmak istiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor, önemli bir kararla Galatasaray maçı öncesinde futbolcular Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok‘u kadro dışı bıraktığını duyurdu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, yönetim kurulu kararıyla söz konusu iki oyuncunun bundan sonra A takımdan ayrı olarak antrenman yapacakları belirtildi. Ayrıca, kulübün disiplin yönetmeliği çerçevesinde Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ile ilgili inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Abdülkadir Ömür Fortuna Sittard’a Gitmek İstiyor!

Özellikle dikkat çeken nokta, 24 yaşındaki genç yetenek Abdülkadir Ömür’ün devre arasında takımdan ayrılmak istediği ve bu isteğini yönetimle paylaştığıydı. Futbolcunun, Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard‘dan gelen teklifi değerlendirmek istediği ancak kulüp yönetiminin teklifi yeterli bulmadığı ve ayrılığı veto ettiği haberlere yansıdı.

Kupa Öncesi Avcı Açıklamıştı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, konuyla ilgili Manisa FK ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok‘un antrenmanlarda neden bulunmadığını bilmediğini ifade etmişti. Bu gelişmeler, takım içindeki dinamikleri ve futbolcuların geleceği konusunda belirsizlik yaratırken, taraftarlar ve futbol camiası bu durumu yakından takip etmeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.