Trabzonspor 2-0 Hatayspor Maç Özeti (TS – Hatay Gol Özetleri)
  • TR Haber
  • Spor
  • Trabzonspor 2-0 Hatayspor Maç Özeti (TS – Hatay Gol Özetleri)

Trabzonspor 2-0 Hatayspor Maç Özeti (TS – Hatay Gol Özetleri)

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki mücadelede Trabzonspor, sahasında Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Papara Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk devresi golsüz geçerken, ikinci yarıda Trabzonspor'un Trezeguet ve Enis Bardhi'nin attığı gollerle sahadan galip ayrılması önemli bir zafer olarak kaydedildi.

ABONE OL
Şubat 12, 2024 21:07
Trabzonspor 2-0 Hatayspor Maç Özeti (TS – Hatay Gol Özetleri)
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor, kendi evinde Atakaş Hatayspor‘u konuk etti. Mücadelede Trabzonspor, Trezeguet‘in 49. dakikada kaydettiği gol ve Bardhi‘nin 77. dakikada attığı golle rakibini 2-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor, ligdeki puanını 40’a çıkararak önemli bir avantaj elde etti. Beş maçlık galibiyet hasretine son veren bordo-mavililer, taraftarlarını sevindirdi. Özellikle yeni transfer Meunier’ın ligdeki ilk maçında yaptığı asistle takıma katkı sağlaması dikkat çekti.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor, ligdeki son 5 maçında yaşadığı 4 mağlubiyet ve 1 beraberliğin ardından 3 puanla tanıştı. Karadeniz ekibi, toplamda 40 puana ulaşarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Özellikle Trabzonspor‘un yeni transferi Trezeguet‘in golle buluşması, takımının hücum gücüne önemli bir katkı sağladı.

Hatayspor ise deplasmandan eli boş dönerek 28 puanda kaldı. Önümüzdeki haftalarda alacakları sonuçlarla ligdeki konumlarını güçlendirmeye çalışacaklar. Trabzonspor, ligin bir sonraki haftasında Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanına gidecek, Atakaş Hatayspor ise EMS Yapı Sivasspor‘u ağırlayacak. Her iki takımın da performansı ve mücadeleleri merakla bekleniyor.

Trabzonspor – Hatayspor Maç Özeti ve Golleri İzle – TIKLA

Trabzonspor – Hatayspor Maç Özeti ve Öne Çıkan Detaylar

Stat: Papara Park

Hakemler: Ali Şansalan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Denswil, Fernandez (Dk. 70 Umut Güneş), Eren Elmalı, Berat Özdemir, Mendy, Bardhi (Dk. 90 Kerem Şen), Visca (Dk. 90 Göktan Gürpüz), Trezeguet (Dk. 84 Fountas), Enis Destan (Dk. 90 Umut Bozok)

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 73 Pedro), Kilama, Recep Burak Yılmaz, Cemali Sertel, Massanga (Dk. 87 Boudjemaa), Görkem Sağlam (Dk. 64 Abdulkadir Parmak), Strandberg (Dk. 64 Ömer Faruk Beyaz), Dele-Bashiru, Rivas, Halil Dervişoğlu (Dk. 73 Dadashov)

Goller: Dk. 49 Trezeguet, Dk. 77 Bardhi (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Trezeguet, Dk. 78 Bardhi (Trabzonspor), Dk. 15 Görkem Sağlam (Atakaş Hatayspor)

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında Atakaş Hatayspor’u ağırladı. Maç öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası maçına göre kadroda 2 değişiklik yaptı. Savunmanın sağında Mehmet Can Aydın’ın yerine yeni transfer Meunier görev aldı. Umut Güneş’in yerine ise Berat Özdemir sahada yer aldı. Trabzonspor’da Afrika Uluslar Kupası finalinde mücadele eden Pepe ve Onuachu ile sakatlıkları bulunan Orsic ve Hüseyin Türkmen kadroda yer almadı.

Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, ara dönemdeki tek transfer olarak ilk kez Trabzonspor’un ilk 11’inde sahaya çıktı. Meunier, daha önce Gençlerbirliği maçında 46. dakikada oyuna girmişti.

Trabzonspor’da kadro dışı kararı açıklanan Umut Bozok ise affedildi ve Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna dahil edildi. Bozok, 14 hafta aradan sonra yeniden kadroda kendine yer buldu.

Mısırlı futbolcu Trezeguet, Abdülkadir Ömür’ün takımdan ayrılmasının ardından 10 numaralı formayı giydi. Trezeguet’in talebinin Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bildirilmesi sonrasında, oyuncu yeni formasıyla sahaya çıktı.

Trabzonspor, taraftarlarının ilgi göstermediği bir atmosferde, Papara Park tribünlerinde sınırlı sayıda taraftarın maçı izlediği bir ortamda, Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Atakaş Hatayspor’da ise yeni transfer Halil Dervişoğlu, ilk 11’de görev yaptı. Galatasaray’dan kiralanan genç golcü, yeni takımında ilk kez forma giydi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.