Çaykur Rizespor 1-3 Fenerbahçe Maç Özeti İzle (Rize – FB Golleri)
  • TR Haber
  • Spor
  • Çaykur Rizespor 1-3 Fenerbahçe Maç Özeti İzle (Rize – FB Golleri)

Çaykur Rizespor 1-3 Fenerbahçe Maç Özeti İzle (Rize – FB Golleri)

Fenerbahçe ikinci yarıda hayat buldu. Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe ilk yarısını 1-0 geride kapadığı maçta ikinci yarı oyuna giren oyuncularının katkılarıyla maçı 1-3 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin gollerini Serdar Dursun, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci'den gelirken Rizespor'un tek golünü Martin Minçev attı.

ABONE OL
Şubat 17, 2024 18:14
Çaykur Rizespor 1-3 Fenerbahçe Maç Özeti İzle (Rize – FB Golleri)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 26.haftasına Rizespor’a konuk oldu. Sarı lacivertli ekip ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçı ikinci yarı oyuna giren oyuncularının skora direkt etkisiyle 1-3 kazanmayı başardı ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Yoğun yağış altında oynanan maç ikili mücadelelere sahne oldu. Zeminin oldukça ıslak ve oyun oynamaya pekte müsait olmadığı ortamda maçın skorunu yapılan hatalar belirledi. Fenerbahçe bu zorlu mücadeleden galip çıkan takım oldu. Sarı lavicertli ekip puanını 67’ye yükselterek maç fazlasıyla Galatasaray’ın önünde yer aldı. Çaykur Rizespor ise 36 puanla 6.sırada kaldı.

Maçın ilk yarısına iyi bir oyunla başlayan Çaykur Rizespor maçın 27.dakikasında Livakovic ile karşı karşıya kalan Martin Minçev’in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Fenerbahçe’nin ilk yarıda çok pozisyon bulamaması konuk takım için zorlu bir maç olacağını gösteriyordu.

Maçın ikinci yarısında Rade Krunic, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski oyundan alınan oyuncular olurken Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun maça dahil oldular. İkinci yarı oldukça üstün bir futbol oynayan sarı lacivertli ekip 48.dakika da İrfan Can’ın asistinde Serdar Dursun golü attı ve skoru eşitledi.

Ataklarını sürdürmeye devam eden Fenerbahçe, 65.dakikasında hızlı çıktı atak sonrasında Mert Hakan Yandaş’ın pasında Edin Dzeko topu ağlarla buluşturdu. Uzatma dakikalarında Fenerbahçe farkı 2’ye çıkaran golü attı. 90+1’de Dusan Tadic’in ortasında topa vuran İrfan Can Kahveci skoru belirleyen golü attı.

Fenerbahçe önümüzdeki hafta Kadıköyde Kasımpaşa’yı konuk ederken, Çaykur Rizespor Samsunspor deplasmanına gidecek.

Çaykur Rizespor 1-3 Fenerbahçe Maç Özeti ve Golleri İzle – TIKLA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.