Fatih Terim’in Panathinaikos’u 3 puanı 3 golle aldı!
  • TR Haber
  • Spor
  • Fatih Terim’in Panathinaikos’u 3 puanı 3 golle aldı!

Fatih Terim’in Panathinaikos’u 3 puanı 3 golle aldı!

Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 22. haftasında deplasmanda Panserraikos'u 3-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

ABONE OL
Şubat 11, 2024 19:24
Fatih Terim’in Panathinaikos’u 3 puanı 3 golle aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunanistan Süper Ligi’nde gerçekleşen 22. hafta mücadelesinde, Pablo Garcia’nın Panserraikos takımı ile Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos karşı karşıya geldi. Dimotiko Stadio Serron’da oynanan müsabakayı 3-0’lık skorla kazanan konuk ekip, üç puanı hanesine yazdı.

Yeşil-beyazlı takımın gollerini ise 8. dakikada Benjamin Verbic, 22. dakikada Sebastian Palacios ve 90+1. dakikada Alexander Jeremejeff kaydetti.

Panathinaikos’ta Samet Akaydin ve Vitor Hugo ilk 11’de sahaya çıkarken, Anastasios Bakasetas ise yedekler arasında yer aldı.

Bu sonuçla Panathinaikos, puanını 50’ye çıkararak zirve takibini sürdürdü. Panserraikos ise 23 puanda kaldı. Panathinaikos’un bir sonraki maçı, sahasında Lamia ile olacakken, Panserraikos OFI ile deplasmanda karşılaşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.