Ebeveynlerinin izinden gidip doktor oldu, babasının çalıştığı hastanede göreve başladı
  • TR Haber
  • Sağlık
  • Ebeveynlerinin izinden gidip doktor oldu, babasının çalıştığı hastanede göreve başladı

Ebeveynlerinin izinden gidip doktor oldu, babasının çalıştığı hastanede göreve başladı

Bursa'da yaşayan doktor Mehmet Oğuz Selçuk (56) ile Melike Selçuk'un (54) kızları Çağla Selçuk (25), anne babasının izinden giderek doktor oldu. İstanbul´daki özel bir üniversitenin tıp fakültesinden mezun olan Dr. Çağla Selçuk, babasının beyin cerrahı uzmanı olarak görev yaptığı Bursa Çekirge Devlet Hastanesi´nde pratisyen hekim olarak göreve başladı.

ABONE OL
Aralık 30, 2023 20:58
Ebeveynlerinin izinden gidip doktor oldu, babasının çalıştığı hastanede göreve başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekirge Devlet Hastanesi´nde 10 yıldır beyin cerrahi uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Oğuz Selçuk ile 2020 yılında aile hekimliğinden emekli olan Dr. Melike Selçuk´un kızları Çağla Selçuk, anne ve babasının izinden giderek doktor oldu. İstanbul´daki özel bir üniversitenin tıp fakültesi bölümünden 3 ay önce mezun olan Dr. Çağla Selçuk´un ataması, kurada babasının da görev yaptığı Bursa Çekirge Devlet Hastanesi´ne çıktı.

“KIZIMLA BİRLİKTE ŞİFA DAĞITACAĞIZ”

Kızının, 10 yıldır görev yaptığı hastanenin acil servisinde pratisyen hekim olarak göreve başlamasından duyduğu mutluluğu, `Kızımla birlikte şifa dağıtacağız´ sözleriyle dile getiren Op. Dr. Mehmet Oğuz Selçuk, “Hem dalım itibarıyla hem de hastanenin merkezde olması dolayısıyla, yoğun bir hastanede çalışıyorum. Her günümüz ameliyat, poliklinikler, servis hastaları, yoğun bakımla geçmekte. Bu yoğunluğumuzun sırasında kızımın da tıp fakültesini kazanıp bitirmesi ve aynı zamanda benim çalıştığım hastanede çalışıyor olması nedeniyle gururluyum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.